1. Oferta face referire la toate produsele cosmetice mai putin produsele aflate in categoria lichidari.
2. Oferta nu se aplica la instrumente, accesorii, electrice si la produse aflate in categoria lichidari stocuri.
3. Aceasta oferta este una permanenta.
4. Oferta noastra ” 2 + 1″ gratis face referire strict la acelasi produs. Daca comanzi de exemplu un produs ” x ” si un produs ” y “, nu vei primi nimic gratis. Dar daca vei comanda 2 produse ” x ” si 2 produse ” y “, atunci vei primi gratis un produs ” x ” si un produs ” y “. Daca vei comanda doua produse ” x ” si un produs ” y “, vei primi cadou un produs ” x “.
5. Oferta functioneaza si ca multiplu de 2. Adica daca vei comanda 4 produse ” x “, vei primi 2 produse ” x ” gratis. Daca vei comanda 6 produse ” x “, vei primi 3 produse ” x ” gratis si tot asa. Daca vei comanda 3 produse ” x ” vei primi un produs ” x ” gratis. Daca vei comanda 5 produse ” x “, vei primi 2 produse ” x ” gratis si tot asa.
6. Legat de stocuri, conform termenilor si conditiilor, pot exista si situatii in care anumite produse sa nu fie pe stoc sau stocul sa fie insuficient. In acest caz o sa va contactam pentru a rezolva. Daca stocul este insuficient si de exemplu ati ales sa comandati 2 produse ” x “, la care trebuie sa primiti un produs ” x ” cadou, dar sa presupunem ca stocul disponibil pentru acel produs este de doar doua bucati, in acel caz putem sa va facturam acele 2 produse cu un discount de 33,3% fata de pretul afisat astfel incat pentru dumneavoastra sa fie acelasi pret de achizitie ca si in oferta. Oricum pentru astfel de situatii o sa va cerem acordul inainte.

Leave a comment